Beat peste măsură, fără permis și cu mașina neînmatriculată, pe o șosea din Timiș

456

Oricând putea să provoace o tragedie după ce s-a urcat la volan beat peste măsură, fără permis de conducere și cu mașina neînmatriculată. Este vorba despre un bărbat din Timiș care nu a ajuns prea departe cu ilegalitățile înfăptuite pentru că a fost prins de polițiștii.

Omul a ieșit cu mașina pe drumuo național 69, care leagă Timișoara de Arad, deși de abia se ținea pe picioare. Când polițiștii l-au oprit pentru control și l-au testat cu aparatul etilotest, aveau să-i descopere ”șoferului” o alcoolemie de 0,97 mg/l.

Surprizele nu s-au terminat aici. Individul nici nu deținea permis de conducere, dar nici numere la mașina în care se afla.

”În 03 martie, Secției 3 Poliție Rurală Sînandrei au oprit pentru control, pe DN 69, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, care nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat”, spun polițiștii.

Acum șoferul s-a ales cu un lung șir de acuzații: punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului.

În zilele de week-end, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 400 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 45 de permise de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ