BCM Danzio intră prima în confruntările oficiale. Are cel mai ușor meci al anului

121

BCM Danzio Timișoara deschide seria duelurilor oficiale în 2016 cu cel mai ușor meci al anului, cel de acasă cu ”lanterna” ligii, Rapid București.

Baschetbalistele timișorence sunt primele ce intră pe parchet în anul nou. BCM Danzio susține marți, de la ora 15, jocul din etapa a 17-a în compania lui Rapid București. Duelul poate fi considerat cel mai lejer pentru ”pantere” în actualul campionat în condițiile în care adversara este cea mai modestă echipă din Liga Națională. Rapidul are o singură victorie și este ultima în clasament.

Fetele pregătite de Bogdan Bulj încep anul cu destule probleme. A rămas fără principala coșgheteră, Zorica Mitov, plecată de la echipă în scurta vacanță din pricina restanțelor salariale existente. Situată în afara zona de play-off după primele 16 meciuri, bănățencele vor avea dificila misiune de a intra în primele 8 echipe. În locul ei ar putea apărea în lot două jucătoare autohtone tinere.

Partida dintre Danzio și Rapid se joacă marți, 5 ianuarie, în sala Constantin Jude. Intrarea spectatorilor este ca de obicei liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ