BC Timișoara cedează în ultima deplasare a anului

92

”Leii” din Banat nu au mai reușit să furnizeze surpriza și pe terenul lui SCMU Craiova în penultima etapă a anului.

BC Timișoara a pierdut cu 96-75 (32-19, 22-12, 24-23, 18-21) disputa de la Craiova la câteva zile după ce detonase bomba campionatului, victoria cu Oradea. Meciul următor este însă cel mai important pentru violeți pentru că între sărbătorile de iarnă vor primi vizita unei rivale în lupta din subsolul clasamentului, Phoenix Galați.

Oltenii au intrat tare în joc avertizați de forța violeților demonstrată în runda precedentă și după primul sfert ecartul era deja unul semnificativ: +13 puncte. Lucrurile nu s-au îmbunătățit nici în sfertul doi, unul în care oaspeții au marcat doar 12 puncte și au încasat 22 puncte. Elevii lui Miloread Perovic aveau deja minus 23 de puncte și era clar că nimic nu se mai poate schimba.

Parțialele trei și patru au fost ceva mai bune pentru bănățeni care au reușit să păstreze diferența în aceleași limite. Scor final 96-75 și un raport de 46-23 la capitolul recuperări. BCT rămâne penultima în clasament, la două victorii distanță de poziția superioară.

BCT: Jelenic – 21 puncte, Smith – 14 puncte, Toth – 12 puncte, Zivanovic – 11 puncte, Djapa – 8 puncte, Dundjerski – 7 puncte, Szekely – 2 puncte.

SCMU: Burlacu – 17 puncte, Bozovic – 15 puncte, Johnson – 13 puncte, Durasovic – 13 puncte, Pilcevic – 12 puncte, Micic – 9 puncte, Bureau – 7 puncte, Negoițescu – 2 puncte, Ciotlau – 2 puncte. Damian – 2 puncte.

Ultima confruntare din 2015 a ”leilor” este cea din 28 decembrie, de pe teren propriu, în compania lui Phoenix Galați.

Victorie la scor pentru fete

Tot sâmbătă, dar în Liga Națională feminină, BCM Danzio Timișoara a reușit cea mai categorică victorie în acest sezon. ”Panterele” au trecut în deplasare de CSM satu Mare cu 106-38. Timișorencele rămân în afara zone play-off, pe poziția a noua cu doar 4 victorii din 14 etape. Ultima apariție a anului pentr Danzio este programată în 23 decembrie, pe teren propriu în compania lui CSU Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ