Cea mai frumoasă femeie din lume vine din Spania. Mireia Lalaguna Royo a câştigat Miss World 2015 VIDEO

233

Marea Finală a Miss Wold 2015 a avut loc sâmbătă, 19 decembrie, în orașul Sanya, China. Câștigătoarea celei de-a 65-a ediții a competiției a fost desemnată Miss Spania, Mireia Lalaguna Royo, o tânără de 23 de ani din Barcelona, care este studentă la Farmacie şi e model profesionist.

Pe locul 3 a ieșit Miss Indonezia, Maria Harfanti, iar pe locul 2 – Miss Rusia, Sofia Nikitchuk. Pe poziția a patra se regăsește Miss Liban, iar pe a cincea – Miss Jamaica.

Mireia Lalaguna a fost aleasă din cele 117 participante, dintre care au fost selectate sfert-finalistele, semifinalistele (Top 20), Top 10+1 (inclusiv alegerea publicului).

Cea de-a 65-a ediţie a competiţiei Miss World s-a desfăşurat în perioada 21 noiembrie-20 decembrie. Pe parcursul unei luni, concurentele au fost cazate într-un luxos hotel, cel mai nou și cel mai opulent din Sanya. Hotelul le-a servit drept „a doua lor casă”, în care acestea oricând au putut face exerciții fizice sau fitness, modelare și exerciții de modă și unde au participat la activități culturale și caritabile.

Anul acesta, organizatorii au făcut unele modificări în program. Președinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie. Ea își dorește ca la această ediţie să fie pus accentul mai mult pe inteligenţa participantelor, decât pe frumusețea lor.

Ediția din acest an a fost marcată de scandalul în jurul reprezentantei Canadei, care a lipsit de la eveniment. Autoritățile de la Beijing au refuzat să-i ofere viză Anastasiei Lin, care este de origine chineză. Asta pentru că a denunțat, în repetate rânduri, încălcarea drepturilor omului în țara din care provine.

Potrivit organizatorilor, spectacolul desfăşurat în China a fost urmărit de aproximativ un miliard de telespectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ