Bátor Prâslea (cel voinic) și arany almák la Casa Artelor

168

Distracție. Personaje magice și o poveste nemuritoare. Câteva ingrediente tentante pentru o… rețetă numai bună de consumat duminică dimineața. Este vorba despre spectacolul “Prâslea cel voinic și merele de aur”, istorioară care prinde viață, din nou, duminică 5 martie, de la ora 11.00, în sala Studio a Casei Artelor (str. Augustin Pacha, nr.8). De data aceasta, povestea va fi spusă în limba maghiară. Spectacolul nu beneficiază de traducere în limba română.

“Pregătim o poveste fermecătoare gandită pentru puști mari și mici. Vom călători în lumea basmelor purtați de farmecul muzicii și a personajelor fantastice. Și pentru ca aceasta călătorie să fie de neuitat toți cei prezenți la spectacol vor lua parte activ la ea. Și aceasta pentru că Prâslea cel voinic și merele de aur este un spectacol interactiv.” – spune Eva Labadi, creatoarea spectacolului.

Prezentatoare a spectacolului este Eva Labadi, în vreme ce Mircea Chiu semnează soud designul. Biletele pot fi achiziționate din locație, duminică, înaintea spectacolului.

Capacitatea sălii este de 60 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ