”Bătălia” pentru șefia Senatului UMF Timișoara, aproape de final – VIDEO

129

Membrii Senatului Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” – Timișoara votează mâine cine le va fi șef pentru următorii patru ani.

Oficial, candidaturile pentru președinția Senatului UMF Timișoara se depun mâine, în ședința special convocată în acest scop. Președintele Senatului este, practic, celălalt factor de decizie din UMF Timișoara, împreună cu rectorul instituției.

Neoficial, sunt trei candidați care și-au făcut publice intențiile de a accede la șefia Senatului. ”Unul dintre posibilii candidați este actualul președinte, profesorul Daniel Lighezan, care vrea să continue proiectele pe care le-a început. Un alt candidat care și-a făcut publică intenția de a candida este profesorul Marius Craina, care este și managerul Spitalulu Județean Timișoara. În fine, și-a mai exprimat public intenția și profesorul Octavian Crețu, șeful Disciplinei de Semiologie Chirurgicală I și Chirurgie Toracică și actualmente Prorector Dezvoltare Academică”, spune profesorul Andrei Motoc, purtător de cuvânt al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” – Timișoara.

De luni, 1 februaire, intră în linie dreaptă campania pentru alegerea rectorului UMF! Potrivit procedurii, până în 14 februarie se depun candidaturile pentru cea mai înaltă funcție din instituție. Deocamdată, neoficial, singurul candidat care și-a anunțat intenția de a candida este actualul rector al UMF – Timișoara, profesorul Marius Raica. Tot neoficial, profesorul Marius Craina intenționa și el să candideze, dar și-a canalizat energia pentru șefia Senatului.

LĂSAȚI UN MESAJ