Romani CRISS, demersuri pentru a dizolva Partidul România Unită, acesta e împotriva UDMR!

125

Scrisoare deschisă către Președinția şi Guvernul României, dar şi sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, ca să inițieze demersurile juridice pentru a dizolva Partidul România Unită.

„Astăzi, 27 ianuarie 2016, Ziua Internațională a Holocaustului, cu profundă îngrijorare vă supunem atenției o situație al cărei efect negativ asupra democrației și statului de drept din România riscă să arunce țara în negura unui trecut deloc îndepărtat, când un regim politic totalitar a găsit a face diferența dintre majoritate și minoritatea etnică prin acțiuni aducătoare de moarte. Vă solicităm respectuos să luați atitudine în mod public față de acest atac direct la adresa statului de drept și să ne comunicați demersurile legale pe care le-ați întreprins”, cere Romani CRISS.

E vorba de deja celebra Patrulă a lui Vlad Țepeș, anunţată de Partidul România Unită, condus de deputatul Bogdan Diaconu! Romani CRISS îl citează pe acesta, care ar fi zis că „Ne-am săturat să ne învețe Europa care sunt drepturile infractorilor, minorităților, homosexualilor, pedofililor, musulmanilor, în timp ce noi, românii, nu mai avem decât dreptul să murim în tăcere”.

Romani CRISS susţine că formaţiunea înființată de Partidul România Unită urmărește să se substituie forțelor de ordine abilitate legal, constituind un sistem paralel, o structură de tipul milițiilor paramilitare şi cere Consiliului Suprem de Apărare a Țării să identifice soluțiile necesare pentru apărarea statului de drept în fata acestui „atac extremist și antidemocratic”.

Partidul România Unită anunţă că… va desființa UDMR, care vrea desființarea Partidului România Unită

Până una-alta, Partidul România Unită anunţă, prin preşedintele său Bogdan Diaconu, că… va desființa UDMR! De ce? „UDMR vrea desființarea Partidului România Unită sub pretextul Patrulei lui Vlad Țepeș. Anunțul a fost făcut de deputatul infractor Mate Andras Levente care a fost condamnat definitiv la șase luni de închisoare cu suspendare pentru că și-a angajat soția la biroul său parlamentar! Ca să vedeți cine vrea să desființeze singurul partid autentic anti-corupție din România, PRU fiind singura formațiune care a cerut de nenumărate ori aducerea în țară a infractorului fugar Marko Attila! De asemenea, PRU a depus la Parlament o lege de desființare a UDMR, dar noi chiar avem motive! Așa că noi vom desființa UDMR ca formațiune ilegală și anti-constituțională!”, a anunţat miercuri, pe Facebook, Bogdan Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ