Baschet SCM Timișoara se desparte de antrenorul Miodrag Perisic

85
Baschet SCM Timișoara și antrenorul Miodrag Perisic au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Tehnicianul sârb a venit la Timișoara în vara acestui an și a condus echipa în opt meciuri oficiale.

„După meciul cu Oradea, care – după părerea mea și a celor din club – a fost cel mai slab din acest campionat, ne-am gândit foarte bine la situația echipei noastre și a venit momentul să luăm o decizie. Avem șase meciuri pierdute, în opt etape. Stând de vorbă cu toată lumea, chiar și cu jucătorii, am ajuns la soluția de a încheia colaborarea cu antrenorul, pentru a da un nou suflu echipei. Urmează o lună decembrie foarte grea, cu multe meciuri și sper ca luând această decizie să ajungem pe linia de plutire.

Îmi pare rău de Mișa, este o persoană la care țin mult. A fost dorința mea să-l aduc în vară și mi-aș fi dorit ca drumul să fie mai lung, dar asta este viața antrenorilor. Atunci când nu ai rezultate, riști să nu mai poți continua”, a spus Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet.

Echipa va fi condusă de Cristian Bota cu începere de vineri, 7 decembrie. ”Secundul” în vârstă de 50 de ani va deveni noul antrenor principal. 

”Cristian Bota este de mulți ani în club și cunoaște bine jucătorii. Are experiență ca antrenor, a fost vreme îndelungată antrenor secund, alături de nume importante. În acest moment, echipa are de nevoie de Cristi în primul rând pentru atmosferă. În ultimul timp, atmosfera a fost încordată și sunt convins că el poate rezolva și această problemă”, a adăugat Trițoiu.

Primul meci al echipei după această despărțire amiabilă va fi luni, 10 decembrie, de la ora 18.00, pe terenul formației U-BT Cluj. 

LĂSAȚI UN MESAJ