Barna anunţă că membrii USR au decis ca el să continue la şefia formaţiunii

18

Liderul USR, Dan Barna, anunţă că membrii formaţiunii au decis, prin vot electronic, ca el să continue la şefia USR. Decizia a fost luată de aproximativ 75 la sută dintre membrii USR care au votat.

Dan Barna a spus, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă, că votul a avut loc în urma rezultatelor la alegerile prezidenţiale.

El a anunţat că aproximativ trei sferturi dintre cei care şi-au exprimat votul au fost de părere că el nu trebuie să demisioneze de la şefia USR, informează, news.ro.

„Avem rezultatul consultării membrilor asupra poziţiei mele în calitate de lider al lui USR. A fost o întrebare pe care am pus-o cumva urmare a rezultatului alegerilor, unde am avut cumva aşteptări mai mari decât rezultatul pe care l-am obţinut şi atunci, cum USR a rezolvat de fiecare dată astfel de situaţii prin consultarea membrilor, şi de această dată am optat pentru această variantă. Întrebarea pe care am adresat-o este una pe care o cunoaşteţi: Consideraţi că Dan Barna ar trebui să-şi dea demisia de la conducerea USR? Decizia colegilor noştri este aceea de a continua această poziţie, 75 la sută, practic trei sferturi din partid a decis că nu este cazul să îmi dau demisia, 25 au răspuns Da. Practic,
7.189 de membri consideră că trebuie să continuăm”, a spus Barna.

LĂSAȚI UN MESAJ