Imaginație bogată: stație de măsurare a calității aerului montată pe o căruță

69
O stație mobilă de măsurare a calității aerului a fost amplasată în Codlea, județul Brașov, pe o căruță ornamentală, imaginile fiind publicate pe Facebook. Autoritățile locale spun că au apelat la această soluție pentru ca unitatea „să fie la înălțime”, transmite corespondentul Mediafax.
„Stația mobilă de măsurare a calității aerului a APM Brașov. Nu, nu este o glumă. Este amplasată zilele acestea în Codlea, unde face măsurători la cererea Primăriei”, a scris, pe Facebook, Allen Coliban, care a postat și o fotografie.
Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, a reacționat imediat printr-un comentariu, în care a spus că a decis ca unitatea să fie montată pe căruță „ca să fie la înălțime”.
„Eu am găsit și propus locația conform cerințelor APM (curent, pază, traseu al aerului etc), la Pensiunea … din Codlea, unde am amplasat echipamentele oficiale pe o căruță ornamentală, ca să fie la înălțime. Unde este problema în amplasarea pe o căruță care până de curând a fost împodobită cu flori a echipamentelor de monitorizare a aerului, căruța fiind pe post de stativ, ca să fie la o înălțime minimă peste sol?”, a scris viceprimarul din Codlea.

LĂSAȚI UN MESAJ