Bărbat reținut după ce a fost prins de două ori la volan, beat și fără permis, în aceeași noapte

64

Un bărbat fost reținut de polițiștii din Reșița după ce a fost prins de dpuă ori, în aceeași noapte, în timp ce conducea o mașină prin oraș neavând permis și după ce consumase alcool. În ambele cazuri șoferul a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii, însă au reușit să îl blocheze.

Prima dată, bărbatul a fost oprit înainte de miezul nopții. Cum nu a oprit la semnalele polițiștilor aceștia au ponit în urmărirea lui și i-au blocat calea. Nu a vrut să sufle în aparatul etilotest, așa că a fost dus la spital pentru prelevare probelor biologice. Polițiștii au aflat și că nu avea permis. Omul s-a als cu dosar penal.

După câteva ore, mașina acestuia a fost văzută iarăși în trafic. De această dată nu avea însă numere de înmatriculare. Polițiștii au încercat, din nou, să o oprească însă, încă o dată, bărbatul de la volan a refuzat să oprească. „Întrucât și de această dată conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, fiind blocat și oprit pe aceeași stradă. La volanul mașinii a fost identificat același bărbat de 35 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus din nou la spital unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, am aflat de la polițiști.

După a doua isptavă, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ