Bărbat de 76 de ani, reținut după ce și-a omorât ginerele și i-a dat foc

548

Un bărbat de 76 de ani din Brăila a fost reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor calificat, după ce şi-ar fi ucis ginerele şi apoi i-a incendiat cadavrul, relatează Agerpres.

„Bărbatul de 76 de ani din Vărsătura a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila. Va fi prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Brăila.

O femeie de 43 de ani, din localitatea Vărsătura, județul Brăila, a sesizat vineri, prin apel la 112, că soţul său, de 45 de ani, a fost găsit decedat în curtea locuinţei.

„La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului, care prezintă urme de combustie şi mai multe leziuni pe suprafaţa corpului. În cauză se continuă cercetările, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul victimei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ