Bandă periculoasă de infractori, capturată în Timiș. Hoții au dat spargere după spargere

626
Germany, North Rhine Westphalia, Burglary breaking into family home

Polițiștii din Timiș și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au reținut patru persoane, cu vârste între 25 și 30 de ani, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

,,La data de 25 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii timișeni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției au identificat patru persoane, cu vârste între 25 și 30 de ani, bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la infracțiunea de furt calificat și tâlhărie.”, potrivit reprezentanților IPJ Timiș.

În cursul lunii octombrie, cei patru au intrat prin efracție, în 9 societăți comerciale situate pe raza județului Timiș, iar din interiorul a 7 dintre acestea ar fi reușit să sustragă bani, băuturi alcoolice și produse din tutun.

De asemenea, în aceeași perioadă, bănuiții ar fi pătruns într-o societate comercială din municipiul Timișoara, iar din interior, sub amenințarea angajatului cu un cuțit, ar fi sustras o sumă de bani din caseta de valori.

Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este de aproximativ 80.000 de lei.

,,În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat de la cei în cauză, în vederea continuărilor, unelte despre care există suspiciuni că ar fi fost folosite la comiterea faptelor (baros, chei, șurubelnițe, leviere, mănuși, etc.) și 10.000 de lei.

Bănuiții au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Timiș, urmând a fi prezentați magistraților cu propuneri legale.”, au mai transmis polițiștii.

Cercetările asupra infractorilor continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ