Bandă închisă pe Mihai Viteazu, fără anunț în prealabil

91

Atenție, șoferi! O bandă de pe bulevardul Mihai Viteazu este închisă parțial din cauza lucrărilor. Autoritățile locale nu s-au sinchisit să anunțe restricțiile. Pe carosabil au apărut indicatoare care restricționează accesul auto pe o parte din banda de mers dinspre Piața Bălcescu, spre centru. Utilajele sunt în mijlocul șoselei și angajații SDM înlocuiesc bordurile.

Pe benzile de mers înspre Piața Bălcescu nu mai sunt restricții, este asfalt proaspăt turnat, dar lucrările nu sunt finallizate. Mai este de muncă la marcaje, la trecerile de pietoni și la scuarurile din mijloc.

Vineri se mai lucrează și pe următoarele artere: Str. C-tin Nottara (trotuar), Str. Miloia (trotuar), Str. Lămâiţei, Piaţa. Doina, Aleea Săgeţii, Str. C-tin Dobrogeanu, Str. Posada, Str. Lorena (carosabil+trotuar), Str. Oglinzilor (carosabil + trotuar + parcare), Str. Martir Miroslav Todorov (carosabil+trotuar), Str. Sebastian Iordan (carosabil+trotuar), Aleea Pădurea Verde, str. Paris (carosabil + trotuar), Intrarea Vişinului (carosabil + trotuar + parcare)

LĂSAȚI UN MESAJ