Și-au cedat căpitanul în Liga 1! Artean ajunge în curtea fostei campioane

96

ACS Poli rămâne fără căpitan! Andrei Artean s-a transferat la FC Viitorul în schimbul unei sume vehiculate de 100.000 de euro.

Unul dintre oamenii de bază ai fostei prim-divizionare s-a despărțit astăzi de ACS Poli. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a bătut palma cu fosta campioană FC Viitorul pentru un transfer evaluat după unele surse la 100.000 de euro. Suma vine să mai acopere din datoriile clubului timișorean ajuns acum în eșalonul secund.

Mutarea a fost confirmată pe siteul oficial al grupării timișorene: ”Îți mulțumim, Andrei Artean, pentru tot ce ai făcut în tricoul albviolet! Ai fost unul dintre cei mai devotați jucători de la Poli Timișoara. Ai fost cu sufletul alături de echipă, arătându-ți atașamentul în momentele memorabile, dar și-n cele mai dificile clipe… Acum, ești în fața unei noi etape din cariera ta de fotbalist. Îți urăm mult succes în tricoul noii tale echipe, F.C. Viitorul. Să fii sănătos, să ai multă baftă și să ne faci să fim mândri de tine că ai crescut îmbrăcând frumoasele culori alb și violet”.

De-a lungul carierei sale, mijlcașul defensiv a mai îmbrăcat tricourile lui FC Caransebeş și CSM Râmnicu Vâlcea. Pentru Poli a adunat 74 de meciuri în prima ligă și a marcat 5 goluri. În urmă cu un an fotbalistul originar din Hunedoara a mai fost și în atenția lui FCSB.

Mutarea la Viitorul a fost urgentată după ce echipa lui Gheorghe Hagi a remizat, scor 0-0, cu Racing Luxemburg din turul I al preliminariilor Europa League.

 

LĂSAȚI UN MESAJ