Banatul Azi vine cu noi surprize în varianta tipărită

257

Ca în fiecare joi, aşa cum v-am obişnuit deja, Banatul Azi în varianta tipărită vine cu noi surprize. Nici acest număr, din 23 iunie, nu face excepţie.

Puteţi afla cum pot fi despăgubiţi agricultorii afectaţi de ploi şi grindină, cum se războieşte o tânără folosită pe post de „cobai” cu doi medici din Timişoara , cărora le solicită despăgubiri de 500.000 de euro, puteţi afla povestea marinarilor care conduc noile vaporette de pe Bega, un reportaj despre turismul în judeţul Timiş, un documentar despre una dintre cele mai moderne şcoli lăsate oraşului de călugării piarişti, cum vor speculanţii să acapareze şi pieţele volante din Timişoara, un interviu în exclusivitate cu Maria Olaru şi destăinuirile ei despre noua şi controversata carte pe care a lansat-o, cum au ajuns microbiştii din Sânandrei la Euro 2016, un interviu cu romancierul Nicolae Breban, un documentar despre primul ansamblu din mediul rural din ţară – „Ghiocelul” din Giroc, cum au ajuns elevii slabi să fie absolvenţi de facultate, care este topul specializărilor la liceele din Timiş şi multe alte subiecte incitante.

Nu uitaţi şi de concursul prin care Banatul Azi vă trimite în concediu. Nu trebuie decât să colectaţi taloanele publicate în paginile săptămânalului. Aşadar, căutaţi Banatul Azi la chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ