Bănăţenii atacă Rusia!

264

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR) și Camerele de Comerț și Industrie din Moscova și Sankt Petersburg, cu sprijinul Ambasadei Federației Ruse în România, organizează în perioada 29 mai – 4 iunie 2017, o misiune economică în Federația Rusă, de participare la trei evenimente economice de mare anvergură destinate relațiilor de afaceri între cele două țări.

Data de 30 mai este rezervată Forumului de Afaceri Româno-Rus de la Moscova iar data de 31 mai Forumului de Afaceri Româno-Rus de la Sankt Petersburg.

În plus, în perioada 1 – 3 iunie, firmele timișene au ocazia de a participa (opțional) la cel mai mare forum economic organizat în Federația Rusă – St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF), un eveniment unic în lumea de business, derulat sub auspiciile Președintelui Federației Ruse, prezent la fiecare ediție a evenimentului. (https://www.forumspb.com/).

Forumurile de afaceri oferă firmelor participante un cadru favorabil pentru a-și prezenta oferta de produse sau servicii pe piața rusă, pentru a identifica noi oportunități de afaceri și a purta discuții B2B cu firme rusești interesate să facă afaceri cu parteneri din România.

Până în prezent, 14 oameni de afaceri timișeni și-au anunțat participarea la această misiune economică, în special în urma întâlnirii cu E.S. Valery Kuzmin, Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, care a efectuat o vizită de lucru la CCIAT, în 29 martie a.c.

Costul misiunii economice este de 1850 Euro pentru firmele membre CCIAT și de 2220 Euro pentru celelate firme și include: transport cu avionul București – Moscova și retur, transport cu trenul Moscova-Sankt Petersburg, transferuri interne, cazare 5 nopți în Moscova și Sankt Petersburg, prânzuri în cadrul forum-urilor.

La aceste costuri se mai adăugă: transportl cu avion: Timișoara – București – Timișoara; însoțitor vorbitor de limbă rusă pe toată durata forumului; traducător la întâlnirile B2B; taxa de viză.

Termen limită de înscriere: 10 aprilie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ