Aventurile unui puști de 13 ani din vestul țării! Ce prăpăd a făcut la volanul unui autoturism

1252

Trimis în vacanţă la bunici, un puşti de 13 ani din Oradea a furat un BMW lăsat cu cheia în contact pe care l-a abandonat după ce l-a băgat în şanţ. Totul s-a petrecut în Alparea, luni dimineaţă. Proprietarul maşinii, un bărbat în vârstă de 41 ani din Ineu, îşi lăsase maşina cu portierele neasigurate şi cu cheia în contact, în faţa unei societăţi comerciale. Când s-a întors, o jumătate de oră mai târziu, nu a mai găsit-o, scrie ebihoreanul.ro.

„Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Oradea au fost sesizaţi la ora 10.43 şi au identificat autorul ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Oradea”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Bihor. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele copilului pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

În timpul cercetărilor s-a descoperit că băiatul ar fi comis şi alte infracțiuni: „Minorul este bănuit că, în noaptea de 12 spre 13 iunie, împreună cu alţi doi minori de 13 şi 10 ani, ambii din localitatea bihoreană Sărand, ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din Sărand şi ar fi sustras diverse produse alimentare şi aparatură electrică, provocând un prejudiciu total de 1.500 lei”, se mai spune în comunicat, precizându-se că ancheta continuă” pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului provocat”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ