Avea toată viața în față, dar a sfârșit tragic! Pe 14 februarie, Cătălin ar fi împlinit 19 ani

1673

Pe data de 14 februarie, atunci când mulți oameni din această lume vor sărbători după model american Valentine’s Day, Cătălin trebuia să sărbătorească cea de-a 19-a sa aniversare. Trebuia… Da, vorbim la timpul trecut pentru că aseară, Cătălin Iovan, un tânăr de doar 18 ani din localitatea arădeană Bârzava, s-a stins din viață pe un pat de spital.

Cătălin se afla ieri, alături de un prieten în mașina sa, un Renault, și conducea pe Drumul Național 7. Venea dinspre Bârzava spre Arad, iar pe raza localității Păuliș a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un camion, iar din spate, soferul unui alt camion nu a mai putut evita coliziunea. Cătălin a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean Arad, dar după câteva ore a murit. Rănile suferite în accident au fost incompatibile cu viața.

Este doliu la Bârzava, iar familia, rudele și prietenii lui Cătălin sunt în stare de șoc. Mai mult, prietenul său care a fost pasager în Renault se află la spital în stare gravă în urma accidentului.

Pe contul de Facebook al lui Cătălin au fost scrise deja foarte multe mesaje de condoleanțe.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ