Autostrada A1 a fost închisă la Șoimuș. Imagini de pe șantier!

736
Circulația pe autostrada A1 este închisă pe o porțiune din zona Șoimuș. Constructorul lotului 4 din Lugoj – Deva face conexiunea segmentului său cu cel existent deja, Deva – Orăștie.
”Ulterior închiderii circulației de pe sectorul de autostradă #A1 Șoimuș – Simeria, pentru realizarea conexiunii dintre sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție), echipele antreprenorului au început să pregătească terenul pentru lucrările viitoare. A demarat demontarea parapetului existent, care nu va mai fi util în viitorul nod Șoimuș, se demontează semnalizarea rutieră, care nu va mai corespunde pe viitor, se demontează panourile fono-absorbante, pentru a fi repoziționate ulterior. În paralel, au început lucrările de umplutură pe ampriza viitoarei autostrăzi”, transmite DRDP Timișoara.
Realizarea conexiunii cu A1 a lotului 4 Lugoj – Deva este doar un pas spre construirea unei autostrăzi continue. Șoferii trebuie să știe că nu vor putea circula din noiembrie, când e gata conexiunea, pe lotul 4. Potrivit CNAIR, stadiul lucrărilor realizate între Ilia și Șoimuș a depășit 90%. Lotul trebuie finalizat anul acesta.

Ulterior închiderii circulației de pe sectorul de autostradă #A1 Șoimuș – Simeria, pentru realizarea conexiunii dintre…

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 11 Octombrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ