Audienţe virtuale cu primarul Timişoarei-VIDEO

84

Timişorenii care au internet vor putea dialoga cu primarul oraşului în direct, pe pagina de Facebook a instituţiei. După modelul transmiterii conferinţelor de presă on line, acum Robu vrea şi audienţe în direct în mediul virtual.

Timp de o oră, cei înscrişi pe pagina de Facebook a Primăriei Timişoarei, vor putea, începând de joi, 28 ianuarie, să discute cu primarul. Aceste audienţe virtuale nu iau locul celor clasice.

„Vom anunţa programul din timp, încât cei dornici să adreseze întrebări să fie pe fază şi eu le voi răspune. Eu voi apărea audio video şi răspunsurile vor veni pe sistemul postării scrise. Audienţele vor fi de o oră”, a transmis Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Robu se laudă că, fără costuri, el este singurul din România care a apelat la sistemul unei televiziuni pe Facebook pentru a interacţiona cu cetăţenii.

„Nimeni nu mai transmite în direct. Sistemul acesta de transmitere în direct a conferinţelor de presă, nu-i folosit de nimeni, decât de mine, după atâta timp de când l-am introdus. Eu am spus că voi organiza audienţe şi brainstorming în perioada următoare”, mai spune edilul.

Singura problemă de care se pot lovi timişorenii este lipsa de intimitate. În cadrul audienţei cu un primar, în mod normal, beneficiezi de confidenţialitate. Totuşi… „Este o metodă mai eficientă, oamenii nu mai trebuie să se deplaseze. Acesta este viitorul”, îşi motivează Robu iniţiativa.

LĂSAȚI UN MESAJ