ADR Vest rămâne fără director. Sorin Maxim, cooptat în Guvernul Cioloş

300

Directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest părăseşte Timişoara pentru a face parte din Guvernul Cioloş. Maxim a fost numit de premier secretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Decizia, semnată de premierul Cioloş, a fost deja publicată în Monitorul Oficial. „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Sorin Maxim se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice”, se arată în document.

Sorin Maxim (foto centru) este directorul ADR Vest încă de la înfiinţare, din 2001.

Dublu licențiat, a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică și Facultatea de Științe Economice – ambele la Universitatea de Vest Timișoara, Sorin Maxim şi-a început cariera in 1996 ca un analist de software în cadrul Direcției de Asistență și Muncă Caraş – Severin. În același timp, între 1995-1998 a deținut o companie off-set de editare de design și tipar, iar în anul 1997 a devenit consultant pentru Agenția de Dezvoltare Economică din Caraș – Severin.

Pe lângă funcţia de manager general al ADR Vest, Sorin Maxim coordonează Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara – România – Serbia în calitate de președinte și Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră în calitate de vicepreşedinte, participând la construcția instituțională a acestor organizații unde ADR Vest este fondator.

Sursa foto: ADR Vest

LĂSAȚI UN MESAJ