Au crescut o adevărată plantație de cannabis! Ce a descoperit DIICOT într-o comună din vestul țării FOTO VIDEO

258

Trei tineri au fost reținuți de DIICOT după ce mascații și procurorii au desoperit că aceștia au crescut o adevărată platație de cannabis înt-un solariu dintr-o comună din Bihor. Aceștia sunt acuzați ”de trafic intern de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc”.

Membrii grupului infracţional au înfiinţat culturi de cannabis pe raza județului Bihor, pe care le-au recoltat, materia rezultată fiind uscată, ambalată, iar ulterior exportată pe teritoriul Italiei.

”Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat faptul că, în cursul anului 2019, inculpații T.F.D.F., T.N şi T. N. au înfiinţat o cultură de canabis într-un solariu aflat în grădina unui imobil dintr-o comună de pe raza judeţului Bihor. La data 11.10.2019, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au efectuat o percheziție domiciliară pe raza județului Bihor, cu ocazia căreia a fost identificată o cultură cu 12 plante de canabis, recoltată reprezentând 149,95 kilograme de masă vegetală verde, cantitatea de 9 kilograme de muguri de canabis, recoltaţi şi aşezaţi la uscat, precum şi 10 pungi de plastic vidate, conţinând 2,194 kilograme de muguri de canabis uscaţi. De asemenea, inculpații T.F.D.F., T.N şi T.N. au fost prinşi în flagrant în timp ce recoltau muguri (inflorescența) plantelor de cannabis”, aflăm de la DIICOT.

Sâmbătă, doi dintre suspecți au fost arestați pentru 30 de zile, iar al treilea este cercetat sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ