Au blocat accesul în spitalele din Timișoara, acum sunt buni de plată

73

Unii șoferi parchează pe unde apucă fără sî să se gândească la consecințe. Așa se întâmplă în special în zona spitalelor din Timișoara, iar autoturismele lăsate neregulamentar blochează de multe ori accesul ambulanțelor care transportă bolnavi.

Polițiștii locali au ridicat, în ultima săptămână, 12 mașini parcate ilegal. Autoturismele au fost luate pe sus din zona Piața Regina Maria – Spitalul de Copii, str. Dr. Ioan Mureșan – Spitalul Județean și Gh. Dima – Spitalul Municipal.

Acum, proprietarii trebuie să plătească o amendă de câteva sute de lei, dar și taxa pentru a-și recupera mașinile din depozitul SDM. De asemenea, în aceste 3 zone au fost date 112 sancțiuni contravenționale altor șoferi care au parcat aiurea.

”De menționat că în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii locali au aplicat și o sancțiune de 580 lei cu puncte penalizare la permis în cazul unui conducător auto care a staționat cu autovehiculul pe str. Ștefan cel Mare, obstrucționând circulația tramvaielor în zonă. Reamintim că sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM, cu al cărei mijloc se efectuează ridicarea”, transmite Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ