Atingeri indecente, urmate de scandal și vandalism în Complexul Studențesc

197

Scandal cu bâte și acte de vandalism în Complexul Studențesc din Timișoara. Duminică seara, polițiștii locali au intervenit după ce a izbucnit o bătaie în campus. Au fost implicate 3 persoane, iar unul dintre ei si-a vărsat nervii și pe un cos de gunoi.

„Este vorba despre trei persoane, M.E., de 31 de ani, din localitatea Izvorul Bârzei – Mehedinți, M.I., de 26 de ani, din Timișoara, și B.D., de 27 de ani, din Strehaia – Mehedinți, care s-au bătut pentru că primul dintre aceștia ar fi atins-o indecent pe iubita celui de-al doilea, cei implicați rupând apoi bețe dintr-un copac și aplicându-și lovituri la nivelul feței.

Primul dintre cei menționați a fost surprins lovind în mod repetat și un coș de gunoi de pe Aleea Studenților, motiv pentru care a fost și sancționat cu amendă de 2000 lei, conform HCL 371/2007 modificată. De asemenea, toți cei în cauză au fost predați Secției 2 Poliție – Biroul pentru Centrul Universitar pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, transmite Politia Locală.

Poliția Locală atrage atenția cu privire la săvârșirea de acte și fapte care contravin normelor legale în perimetrul Campusului Universitar, fiind aplicate, de la începutul acestei luni, de polițiștii locali 47 de sancțiuni contravenționale pentru diverse fapte, precum consum de alcool pe domeniul public, provocare de scandal, abandonare de deșeuri sau parcări neregulamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ