Atenţie, şoferi! Pasajul Michelangelo va fi închis

525

Şoferii din Timişoara trebuie să ştie că timp de 3 zile nu vor putea circula prin Pasajul Michelangelo. De vineri, 29 iulie, şi până duminică, 31 iulie, traficul rutier va fi întrerupt pe aici. Totul, transmite Primăria Timişoara, pentru lucrări de întreţinere.

Una dintre operaţiuni vizează verificarea sistemului de scurgere din subpasaj. Asta pentru că în ultima perioadă a plouat extrem de mult, au fost inundaţii şi pasajele de suprafaţă din Timişoara au fost acoperite cu apă. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple şi în cazul Pasajului Michelangelo, specialiştii vor face verificările necesare.

„Având în vedere că în această perioadă de vară traficul rutier este mai scăzut în oraş, Comisia de circulaţie a aprobat închiderea temporară a circulaţiei rutiere prin pasajul Michelangelo pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere: decolmatarea gurilor de scurgere, verificarea şi curăţarea cuvei staţiei de pompare, întreţinerea pompelor de evacuare, verificarea tencuielii de protecţie a pereţilor de placare şi refacerea marcajelor”, transmit autorităţile.

Traficul rutier va fi reluat la finalizarea lucrărilor, în cazul în care acestea se vor termina mai repede decât duminică seara. Între timp, şoferii au la dispoziţie rutele de la suprafaţă pentru a ajunge în orice direcţie.

LĂSAȚI UN MESAJ