Atac dur la adresa liberalilor, venit din partea unui parlamentar de Timiș: ”PNL încearcă să manipuleze opinia publică”!

296

Marian Cucșa, deputatul timișorean al formațiunii ALDE a lipsit un oarecare timp din peisajul politic local. Cei din opoziție au fost mult mai vocali în a contrazice și a critica guvernare. După opinia lor ”nimic nu este bine sau corect manageriat. A venit momentul ca și puterea să răspundă. Cucșa vede în toate ieșirile colegului dânsului de Parlament, Marilen Pirtea doar simple demagogii spuse fără nici o acoperire. În luarea de poziție aduce și date de statistică. PNL și reprezentanții săi cad într-o capcană a ridicolului. Astăzi, INS și Eurostat au arătat că România este țara care a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană în trimestrul doi. Așadar, o performanță confirmată de biroul european de statistică, Eurostat” spune Cucșa.

Marian-Cucsa

”În aceeași zi, total neinspirat și într-o manieră profund demagogică, deputatul PNL Marilen Pirtea critică guvernul și, conform acestuia, o așa-zisă performanță a măsurilor guvernamentale. Așteptările sunt mari de la domnul Pirtea, fiind și cadru universitar, însă acesta preferă să se coboare într-o politică a populismului și a manipularii, politizând în mod nepermis o instituție de învățământ superior, cum este cazul Universității de Vest Timișoara” continuă, în aceeași notă, deputatul Marian Cucșa.

În opinia acestuia, ”datele statistice ne confirmă realitatea pe care trebuie să o vadă și opoziția: avem printre cele mai bune rezultate economice din ‎Uniunea Europeană! Degeaba se forțează opozitia să găsească dezastrul din saltul economic, pentru că cifrele oficiale nu le oferă acest prilej! Este firesc ca opoziția să critice guvernul. Ceea ce nu e firesc este ca opoziția să mintă opinia publică cu privire la performanța măsurilor economice.”

Cucșa ține să ne reamintească faptul că ”cei din coaliția PSD – ALDE au propus în programul de guvernare măsuri care îi vizează pe tineri. Potențialul tinerilor noștri trebuie să fie pus în valoare mai bine, iar, în acest sens, guvernul PSD – ALDE propune măsuri destinate reducerii ratei șomajului și a riscului de sărăcie și excluziune socială în rândul tinerilor. Spre exemplu, la începutul acestui an a fost adoptat programul Start-Up Nation Romania, al cărui principal aspect este acela că va reprezenta un factor motivațional pentru tineri, de a rămâne în țară pentru a desfășura activități de antreprenoriat. Cifrele spun clar că economia se dezvoltă în ritm susținut și ne vom atinge angajamentele luate pentru acest an. Toate aceste lucruri demonstrează că măsurile luate de Guvernul PSD – ALDE sunt sustenabile.”

1 COMENTARIU

  1. Ce sa faca si dl. Cucsa? probabil a vrut sa ii multumeasca d-lui Grindeanu sau guvernului de tehnocrati, caci asta este rezultatul politicii lor. Insa nu il duce capul. Nu el a scris. Altii ii scriu El doar vrea sa apara intr- un articol care sa faca placere sefilor sai din ALDE, si poate…pe viitor. Nu il judecati. Atata stie, atata face, Iertati-l.

    Citeste mai mult pe: Bre, nene Cucsa, daca asa genial a fost Grindeanu, de ce ai votat impotriva lui?

LĂSAȚI UN MESAJ