ASU Politehnica | Petruescu: Victoria băieților și a suporterilor!

157

Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la ASU Politehnica, a lăudat prestația elevilor săi, după 3-0 cu Petrolul – una dintre candidatele la promovarea în prima ligă, însă admite că bucuria nu trebuie să dureze mult, pentru ca echipa să se concentreze pe următorul duel, de vineri, de la Mioveni.

ASU Politehnica a făcut cel mai bun meci al sezonului și bifat primul succes după o perioadă lungă în care nu părea să se regăsească. „Este, fără doar și poate, victoria băieților și a suporterilor, cărora le mulțumim pentru modul în care ne-au sprijinit. Acum ne bucurăm, de mâine trecem, din nou, la treabă, pentru că ne așteaptă un meci greu la Mioveni, vineri. Cum nu facem înmormântări după eșecuri, așa nu trebuie să facem acum nuntă, pentru că am învins Petrolul”, a spus Petruescu.

De partea cealaltă, omologul său, de pe banca Petrolului, Mugurel Corlățeanu a criticat lipsa de atitudine a elevilor săi. „Când pierzi în modul acesta, când pierzi cu 3-0, nu îți mai rămân multe de spus. E vorba despre atitudine, când joci pentru Petrolul, pentru stema aceasta, trebuie să arzi. Noi, azi, am mimat fotbalul, nu am înțeles nimic. Este rușinos, dezastruos. Îmi pare rău pentru suporterii noștri care au venit atâta drum să vadă o astfel de prestație. Nici nu știu dacă mai suntem candidați la promovare… vedem, trebuie să ne adunăm”, a concluzionat tehnicianul „lupilor”.

Pentru ASU Politehnica a fost cea mai clară victorie a sezonului, în vreme ce ploieștenii pierd pentru a doua oară în acest sezon, la acest scor, după eșecu cu FC Argeș, tot din deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.