ASU Politehnica | Duminică, cu „lanterna roșie”, pe „Dan Păltinișanu”

107

ASU Politehnica revine în fața suporterilor, după jocul din runda intermediară de la Constanța. Timișorenii joacă, din nou, duminică, pe „Dan Păltinișanu”, în compania ultimei clasate, Dacia Unirea Brăila.

În ciuda poziției în clasament a oamenilor lui Florentin Petri, alb-violeții preferă să fie prudenți și recunosc că încearcă să meargă pe mâna pragmatismului în această partidă, dar și în celelalte rămase, având în vedere situația din clasament.

„Ne așteaptă un joc extrem de important, prin prisma punctelor puse în joc, a situației noastre din ierarhie, la ora actuală. Va trebui să o tratăm cu o maximă seriozitate. În ciuda poziției ocupate de gruparea din Brăila va trebui să fim foarte atenți. E o echipă imprevizibilă, mai ales din punct de vedere al rezultatelor. Pragmatismul și constanța în rezultate sunt argumentele care devin prioritare pentru orice echipă de la locul 8 în jos. Cine va fi mai constant, va fi scutit de griji la final”, a spus Cosmin Petruescu, antrenorul timișorenilor.

Munteanu, Motreanu, Plămadă și Schieb sunt, în continuare, accidentați, în vreme ce Bogdan Vasile este incert. Printre titulari se va regăsi însă, cel mai probabil, din nou, internaționalul moldovean Cristian Dros, care a vorbit despre așteptările legate de acest duel: „Știm că ne va fi greu, dar trebuie să luăm toate punctele, altfel ce am obținut la Constanța se anulează. Așteptăm fanii la meci, avem nevoie de ei. Noi dăm sută la sută, suntem responsabili de ceea ce se întâmplă pe teren, la fiecare meci, ne asumăm faptul că acum suntem într-o postură deloc relaxantă”.

Partida cu Dacia Unirea Brăila se dispută de la ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ