Timișoara Saracens – Steaua, derby pe „Dan Păltinișanu”. „Trebuie să jucăm inteligent!”

57

Timișoara Saracens se întoarce pe „Dan Păltinișanu”, pentru duelul de mâine, din etapa a zecea a Superligii, cu rivala Steaua. Bănățenii au, din nou, o serie de indisponibilități, dar speră la un succes în duelul roș-albaștrii.

Căpitan pentru duelul cu bucureștenii va fi Randall Morisson, care îi ia locul astfel lui Eugen Căpățînă, accidentat în partida de săptămâna trecută, cu CSM Știința Baia Mare. De altfel, jucătorul de 32 de ani nu este singurul absent al campionilor. Andrei Rădoi este încă nerefăcut, iar jucătorii de pe linia de treisferturi Jody Rose și Cătălin Fercu, sunt tot accidentați.

„Așteptăm un nou rezultat bun în fața fanilor, prietenilor și familiilor noastre. Sper să și obținem rezultatul pe care ni-l dorim cu toții. Trebuie să fim vigilenți, să jucăm inteligent și să scoatem maximum din acest duel, care știm bine nu va fi ușor”, a prefațat întâlnirea, Sosene Anesi, antrenorul timișorenilor.

Cele patru puncte primite în urma unui eventual succes ar readuce Timișoara aproape de primele clasate sau măcar de locul al doilea, care oferă avantajul semifinalei pe propriul teren. Acum ”sarazinii” au 34 de puncte, iar steliștii 39 de puncte, la fel ca liderul CSM București.

Timișoara Saracens – Steaua București se joacă de la ora 12:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.