„ASU Poli Timisoara vrea cu adevărat să promoveze în Liga a doua!” Rectorul UPT dezminte cu tărie zvonurile din ultima vreme pe tema respectivă

1977
viorel serban

În pofida înfrângerii surprinzătoare din etapa trecută de la Filiași, echipa fanion a Universității Politehnica din Timișoara trage tare să revină pe locul întâi în seria de Liga a treia din care face parte. Aceasta este poziția unuia dintre principalii susținători ai ASU Poli Timișoara, mai precis a rectorului UPT,  Viorel Șerban. El a făcut precizarea la emisiunea Vocile Banatului de la Digi 24 Timișoara, unde a mai spus că la Filiași a fost vorba despre un simplu accident de parcurs.

„Ne dorim cu toții promovarea echipei în liga a doua. Zvonurile cum că ASU Poli a pierdut strategic la Filiași pentru că nu ar fi pregătită sa acceadă în eșalonul amintit al fotbalului românesc sunt absolut nefondate. Noi avem deja bugetul asigurat până la finalul actualului campionat, care este unul gândit să asigure tocmai promovarea echipei în liga a doua”, a subliniat Viorel Șerban, rectorul UPT.

El a adăugat însă că toată lumea din jurul echipei este conștientă de necesitatea construirii unui buget mult mai mare în cazul în care ASU Poli Timișoara reușește performanța promovării!

„Pentru liga a doua bugetul formației nu poate fi mai mic de câteva sute de mii de euro. Nu știu o sumă exactă la această oră, însă e limpede că eforturile financiare trebuie să crească substanțial. Rămâne de văzut câți bani vor veni din televizarea meciurilor, dar și de la sponsori și de la ceilalți susținători obișnuiți ai echipei, printre care suporterii fideli joacă un rol extraordinar de important!”, a concluzionat rectorul Universității Politehnica Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ