ASU Poli, în fața startului Ligii 2 fără să își știe adversarul primei runde

141

Liga a 2-a de fotbal va demara sâmbătă însă cu câteva zile înaintea startului de campionat multe lucruri nu sunt cunoscute. FRF va anunța astăzi dacă va rămâne formula cu 20 sau 21 de cluburi, ceea ce înseamnă că ASU Poli încă nu își știe cu exactitate adversarul primei runde.

Debandadă continuă și în Liga a 2-a de fotbal după ce startul Ligii I a fost complet blocat. Federația Română de Fotbal nu a reușit luni să stabilească componenţa nominală a eșalonului secund. Iniţial au fost acceptate 20 de echipe, printre care şi Unirea Tărlungeni şi Metalul Reşiţa care retrogradaseră în Liga a 3-a sezonul trecut. În final a fost acceptată şi cererea clubului Şoimii Pâncota de a participa în acest sezon.

Arădenii nu au în acest moment un lot de jucători, un antrenor și nici măcar un stadion pe care să joace, astfel că până astăzi trebie să prezinte garanții că au resursele pentru a participa. În caz contrar Liga a 2-a va rămâne în formatul cu 20 de echipe.

ASU Poli își va afla adversarul primei runde în funcție de anunțul FRF de astăzi. În prima variantă, alb-violeții primesc sâmbătă vizita lui FCM Baia Mare, iar în cea de-a doua vor fi vizitați de Chindia Târgoviște. Indiferent de varianta aleasă rămâne bătut în cuie derby-ul cu UTA din etapa a 16-a programat la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ