Abonamente și bilete în vânzare pentru Liga I

139

ACS Poli Timișoara scoate la vânzare bilete și abonamente pentru sezonul 2016-2017 al Ligii I înaintea primul joc de acasă, cel cu Pandurii Târgu Jiu. Prețurile sunt aceleași ca în stagiunea precedentă.

Clubul de prima ligă a anunțat prețurile biletelor și al abonamentelor pentru jocurile de pe teren propriu. Acestea se păstrează în limitele stabilite în ediția precedentă și intră în vigoare de la primul meci de acasă, cel de duminică cu Pandurii Târgu Jiu.

Abonamentele acestui sezon încep de la prețul de 100 de lei de la Peluza Sud, 150 la tribuna 2 și tribuna 1, 250 la tribuna 0, 500 lei la loje și 600 lei la VIP. Elevii, studenții și pensionarii se bucură de reduceri de preț la câteva categorii de abonamente. Abonații vor avea avantajul accesului liber și la meciurile din Cupa Ligii și Cupa României, programate la Timișoara.

Pentru cei ce aleg varianta biletelor ca modalitate de intrare și acestea sunt în vânzare de astăzi. Și aici prețurile au fost păstrate: 10 lei le peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. Pot fi achiziționate de la biroul din zona vestiarelor arenei Dan Păltinișanu.

ACS Poli susține primul joc pe teren propriu din noul sezon duminică seara, ora 21, în compania echipei Pandurii Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ