ASU Poli „a luat Lumină” și se apropie de Liga a doua!

2976

Ciudat e fotbalul în Liga a 3-a. ASU Poli a revenit în fotoliul liderului după o săptămână în care și-a dus propriii suporteri de la extaz la agonie și înapoi. ”Băieții în ghete” au câștigat în Vinerea Mare derbi-ul seriei vestice cu Performanța Ighiu, scor 5-1.

Echipa druckerilor sărbătorește Paștele din postura de lider al seriei C4 grație succesului reconfortant pe care ASU Poli l-a obținut vineri seara. Revenită pe Știința după ”vizita” de o etapă pe Dan Păltinișanu, gruparea viola a tranșat disputa cu Performanța Ighiu. S-a încheiat 5-1 pentru bănățeni într-un derbi greu de anticipat la startul sezonului. Ambele cluburi sunt nou-promovate în eșalonul al treilea și au ajuns să își dispute promovarea. Lucru care spune multe despre nivelul ligii…

Cea mai bună defensivă a seriei, cea a oaspeților, a încasat cinci goluri pe Știința. Bădăuță a semnat o triplă în minutele 15, 31 și 33, rezolvând soarta meciului încă de la pauză. Același Bădăuță a marcat și golul patru la un minut de la reluare, iar imediat a fost co-autor la reușita lui Vucea din minutul 53. Golul de onoare al echipe vizitatoare a fost marcat de Oară în minutul 69.

ASU Poli va reveni în runda următoare în județul Arad, la Ineu, acolo unde a cedat neașteptat la Sebiș în etapa anterioară și pierdut prima poziție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ