Artizanii se pot exprima la BAZAAR

234

O nouă ediție a Vintage Bazaar-ului – cel mai cunoscut târg al creatorilor din zona de vest a țării, are loc la PORTO ARTE în TIMIȘOARA în perioada 18-19 februarie.

Veti avea parte de o expoziţie marca #ArtisansTM cu obiecte de artă, design și decor, accesorii lucrate manual și haine create de designeri vestimentari.

Artisans Bazaar pune accent pe artizanii deosebiţi pe care îi promovăm sub o denumire care îi caracterizează cel mai bine. Sunt pregătiți să revină cu noile colecții şi creaţii la prima ediție de anul acesta.

Nu va lipsi nici de această dată Roata Norocului, unde pe lângă premiile puse la bătaie de artizanii prezenți la târg, puteți câștiga cărți oferite de Librăria La Două Bufnițe și bilete la spectacolele susținute Teatrul Național din Timișoara.

În cadrul Artisans Bazaar, organizația Noua Acropolă propune 2 ateliere creative, pictură pe basorelief și atelier de Ikebana iar Teatrul Portabil vă invită DUMINICĂ de la ora 17:00 tot în cadrul târgului, la un Show de improvizație folclorică în context urban.

Evenimentul este organizat de Noi Re-Creăm. Noi Re-Creăm este un ONG care are ca obiectiv general revitalizarea culturală a orașului cunoscut pentru instalația de umbrele colorate de pe strada Alba Iulia. Ana, Simona și Nadina, o echipă ce încearcă să susțină constant dimensiunea creativă timișoreană prin organizarea periodică a târgului Vintage Bazaar.

Orar: 10:00 – 20:00

Bilet de intrare: 5 lei

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/165102763987536/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.