Eficienţă la poliţiştii timişoreni! Au prins hoţii înainte ca păgubitul să reclame!

208

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în Piața Libertății, au observat, în jurul orei 01.30, un autoturism care a pătruns în perimetrul pieței, se deplasa încet, iar când patrula s-a apropiat de autoturism, din mașină au coborât doi tineri, care au fugit spre Piața Unirii.

Polițiștii locali i-au reținut imediat, iar în urma legitimării s-a stabilit că persoanele în cauză se numesc P.C., de 16 ani, și P.F., de 14 ani, ambii din Lupeni – Hunedoara.

La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite mai multe chei fixe, una inelară și șurubelnițe. Întrebați de ce au fugit de patrula de polițiști locali, cei doi au declarat că au găsit autovehiculul marca Fiat pe str. Gheorghe Lazăr nr. 8 pornit și cu cheia în contact și, profitând de neatenția proprietarului, au furat autovehiculul.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de autoturisme.

Între timp, proprietarul mașinii s-a prezentat și el la Secția 1, unde a depus plângere reclamând că i s-a furat autoturismul de pe str. Gheorghe Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ