Arhitect-şef nou în Primăria Timişoara. Andreea Stănilă, numită oficial

1257

Primăria Timişoara are, din 10 mai, un nou arhitect-şef. Acesta este Andreea Stănilă, o tânără arhitectă de numai 29 de ani care munceşte de doi ani în cadrul instituţiei.

Potrivit autorităţilor locale aceasta a fost numită în funcţie de primarul oraşului, Nicolae Robu, pentru a-i lua locul lui Ciprian Cădariu. Acesta din urmă şi-a dat demisia încă de anul trecut, dar până acum municipalitatea nu a organizat un concurs pentru a ocupa postul vacant. A preferat să facă numirea directă.

Andreea Stănilă a absolvit Facultatea de Arhitectură de la Universitatea Politehnica Timişoara, iar studiile masterale le-a urmat în Roma, unde a obţinut diplomă în Restaurare de Arhitectură și Recuperarea Frumuseții Centrelor Istorice, dar şi la Timişoara, unde s-a specializat în Urbanism și Amenajarea Teritoriului.

În cadrul Primăriei Timişoara şi-a început activitatea ca arhitect colaborator, apoi ca şi consilier asistent la Biroul de Reabilitare şi Conservare a Clădirilor Istorice şi a ajuns şi la Direcţia de Urbanism.

Potrivit declarației de avere pe anul 2015, Stănilă nu are apartamente, case, maşini sau bijuterii. Are în schimb economii de aproape 30.000 de lei în bănci.

LĂSAȚI UN MESAJ