Arbitrul român copleșit de suferință! A fost consolat de un mare fotbalist european

204

Fundașul olandez Virgil van Dijk, starul lui Liverpool, l-a consolat pe ”centralul” arădean Ovidiu Hațegan, imediat după meciul Olanda-Germania 2-2:

”Mama lui a murit recent. I-am spus să fie puternic și l-am felicitat pentru că a arbitrat foarte bine. E puțin, dar sper să-l ajute”. 

De-abia se încheiase meciul de la Gelsenkirchen. Virgil van Dijk era fericit, căpitanul marcase în ultimul minut golul egalării, iar Olanda era în Final Four, printre cele mai bune patru echipe ale Ligii Națiunilor.

Când a vrut să-i strângă mâna arbitrului, a observat că Ovidiu Hațegan trece prin momente dificile.

„Centralul” arădean avea lacrimi în ochi. Nu din cauza prestației sale. A făcut o altă partidă foarte bună, la fel cum au fost toate în Europa în acest sezon. Stoperul lui Liverpool i-a spus câteva cuvinte și l-a îmbrățișat.

Puțin mai târziu, la zona mixtă, reporterul televiziunii Fox Sports l-a întrebat ce s-a întâmplat. Și Van Dijk i-a povestit.

Încă era emoționat.

„Omul s-a concentrat la joc, apoi, la sfârșit, a cedat și a început să plângă, pentru că mama lui a murit. I-am zis să fie puternic și l-am felicitat pentru că a arbitrat foarte bine. E puțin, dar sper să-l ajute”.

Gestul jucătorului batav a impresionat lumea întreagă, fiind apreciat și de ziariști, și de fani, pe rețelele de socializare.

Mama lui Ovidiu Hațegan a decedat în spital, ieri, după o perioadă de suferință. Arbitrul în vârstă de 38 de ani a aflat teribila veste la pauză, după cum stabilise cu familia.

Hațegan este din Arad si a absolvit Facultatea de Medicină din Timisoara.

 

Dumnezeu să o odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ