Arădenii pot lăsa un mesaj în cartea de condoleanţe deschisă în memoria alpinistului Zsolt Török

35

O carte de condoleanțe în memoria alpinistului Zolt Török a fost deschisă în holul Teatrului Clasic „Ioan Slavici“, iar cei care vor să lase un mesaj o pot face până la sfârșitul acestei săptămâni.

Alpinistul Zsolt Torok, care a fost găsit mort în Munţii Făgăraş, a fost înmormântat săptămâna trecută, la Cimitirul „Eternitatea“ din municipiul Arad, cu onoruri militare.

Primăria Muncipiului Arad şi Teatrul Clasic „Ioan Slavici” au deschis o carte de condoleanţe în memoria alpinistului Zolt Török. „Persoanele care vor dori să lase un mesaj scris în această carte o pot face în holul principal al clădirii Teatrului Clasic «Ioan Slavici». Cartea de condoleanţe va rămâne deschisă până la finele acestui an“, a anunțat Primăria Municipiului Arad.

Zsolt Török, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi alpinişti români la nivel mondial, a fost găsit decedat în Munţii Făgăraş, sâmbătă 17 august.

Două zile mai târziu el a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler. Distincţia a fost înmânată văduvei Laura Török de generalul Mihai Şomordolea, consilier de stat în Departamentul Securităţii Naţionale – Secretariat CSAT din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul şedinţei festive a Consiliului Local Municipal organizată cu ocazia Zilelor Aradului.

LĂSAȚI UN MESAJ