Aquatim, din nou în topul campionilor – VIDEO

83

Societatea timișoreană continuă investițiile, pe bani europeni, pe scară largă, în tot județul. Mai mult, Aquatim este și anul acesta pe locul I în Topul Național al firmelor.

Rezultatele operatorului regional de apă și canal vin să confirme seriozitatea echipei de conducere, care a reușit să acceseze o nouă tranșă de investiții, de 150 de milioane de Euro, aferente Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, de care vor beneficia aproximativ 40 de localități mici și mijlocii, cu peste 2.000 de locuitori, din județul Timiș.

Datorită performanțelor de care a dat dovadă și managementului de excepție, Aquatim nu a făcut nici o ajustare de preț în 2015. Practic prețul apei rămâne printre cele mai mici din țară iar consumatorii au posibilitatea de a plăti serviciile societății într-o manieră la îndemâna oricui.
În fine, Aquatim continuă campania începută în 2008, de înlocuire a vechilor contoare de branșament cu unele moderne, cu module radio, pentru citirea consumului de apă de la distanță. Astfel, au fost montate peste 60.000 de astfel de contoare în aria de acoperire. Asta înseamnă că în timișoara a fost finalizată campania de contorizare iar în județ în proporție de 95 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ