Aproape 200 de kilograme de monede, colectate la Timișoara pentru realizarea primului spital din țară pentru copiii bolnavi de cancer

4432

Timișorenii s-au mobilizat, astăzi, și au alergat în scop caritabil pentru primul spital din România destinat copiilor diagnosticați cu cancer. Astfel, la Pădurea Verde participanții la acțiunea „Alerg pentru Spitalul Copiilor” au făcut mișcare, dar au și donat monede. Asta pentru că e nevoie de fiecare leu, fiecare monedă pentru construirea acestei unități medicale unice din țara noastră.

Ați fost prezenți, ați alergat, ați donat și datorită vouă astăzi, la Timișoara, s-au strâns 2667 lei (+10 euro) și 197 kg monede. Vă mulțumim pentru implicare și susținere!„, a transmis Izabela Drăgilă, organizatorul evenimentului din capitala Banatului.

Primul centru independent de oncologie și hematologie pediatrică din România ar urma să fie realizat în București. Spitalul va avea 50 de paturi, două săli de operație complet echipate, secție de radioterapie și secție de transplant medular. Pentru ca unitatea medicală să fie construită este nevoie, însă, de 80 milioane lei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ