Aproape 2.500 de timișoreni aleargă în scop caritabil, sâmbătă, în centrul orașului

123
timotion

Timișoreni de toate vârstele, printre care și familii cu copii în cărucior sau baby wrap, precum și oameni în scaun cu rotile, își dau întâlnire, sâmbătă, 23 aprilie, în Parcul Rozelor. În total, 2.353 de persoane s-au înscris la Timotion, cel mai mare eveniment de alergare din capitala Banatului, organizat în scop caritabil. Vorbim de un număr record de participanți, care vor alerga în cadrul a cinci curse, care sunt pentru puterile oricărui doritor, antrenat sau mai puțin antrenat.

Timotion va fi anul acesta o mare sărbătoare pentru oraș. Am pregătit un program pentru întreaga zi. Începem dimineața cu cele 5 curse de alergare, în mijlocul zilei va avea loc festivitatea de premiere, urmând ca până seara să aibă loc concerte susținute de trupe din Timișoara”, a precizat Cristina Potra-Mureșan, coordonatorul Timotion.

Scopul principal al acțiunii organizate în acest sfârșit de săptămână în Parcul Rozelor și zona centrală este strângerea de fonduri pentru 16 proiecte pentru comunitate ale unor ONG-uri din oraș. Astfel, fiecare participant înscris la Timotion a trebuit să aleagă cărui proiect dorește să doneze taxa de înscriere. În total, aproape 170.000 lei au fost strânși pentru susținerea proiectelor sociale.

Începând cu ora 10.00, în Parcul Rozelor vor avea loc și ateliere pentru copii, dar și activități pentru oameni de toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ