Angajați ai Ambulanței, snopiți în bătaie în vestul țării !

1012

Polițiștii din județul Caraș-Severin au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce echipajul medical de pe o ambulanță, solicitat să acorde îngrijiri unui bărbat care și-a tăiat venele. Incidentul s-a petrecut duminică, în gara din localitatea Zăvoi, județul Caraș-Severin.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț, a declarat că ”ieri, 1 octombrie, în jurul orei 03.00, Poliția din Oțelu Roșu a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat aflat în zona gării din comuna Zăvoi și-ar fi tăiat venele de la o mână. Înaintea polițiștilor, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin – Stația Oțelu Roșu. Între asistentul medical, șoferul de pe ambulanță și bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Zăvoi, a izbucnit unscandal. Polițiștii din cadrul Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu ajunși la locul faptei au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar bărbatul de 36 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie Gătaia din județul Timiș.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

foto: caransebes.ro

2 COMENTARII

 1. care cercetari? cand sunt agresati cei de la ambulanta? unde lucreaza ala ? din ce traieste? de unde are bani? si cum de are bani de baut? si cum de mai e in libertate?
  eu am stiut ca a lovi in organele statului e terorism sau doar daca se arunca idiotul in aer ar fi putut fi pus sub acuzarea de terorist postmortem?
  nu tot teroare e nu e panica?
  nu exista politie in tara asta , le e frica sa ii rezolve .. poate le place situatia
  dar sa nu uite ca si familile lor sunt inconjurate de astia nu doar ceilalti
  eu unul nu am nici o garantie si vad ca nu imi garanteaza nimeni ca ala nu va omori e cineva
  probabil va fi eliberat curand si va fi inapoi pe strada
  beat pisat nespalat si agresiv si cu un limbaj bogat

 2. pentru politia romana care nu stie sa citeste >>>>>>>>>> cititi bah ca toti averm familie si nu vreau copii sa imi fie pusi in pericol de astia
  orbilor
  nu neaparat daca se arunca in aer bah ,,,,,, fa cu fa tre vorbit cu voi
  „Articolul 278.Terorismul
  (1) Terorismul, adică provocarea unor explozii, incendii sau săvîrşirea altor acţiuni care periclitează viaţa oamenilor, cauzează daune materiale în proporţii mari sau provoacă alte urmări grave, dacă acestea sînt săvîrşite în scopul de a submina securitatea publică, de a intimida populaţia
  (2) Aceeaşi acţiune săvîrşită:
  a) repetat;
  b) de un grup criminal organizat;
  c) cu aplicarea armelor de foc sau a substanţelor explozive;
  d) cu vătămarea gravă sau medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii;
  e) cu cauzarea de daune materiale în proporţii deosebit de mari
  se pedepseşte cu închisoare de la 8 la 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ