Andronescu, luată la rost de protestatari: Mai există copii care mor pentru că au căzut în rahat, în Uniunea Europeană? VIDEO

274

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost certat, vineri, la Sibiu, de protestatarii care au aşteptat-o în faţa sediului PSD din oraş, pentru a-i cere explicaţii în ceea ce priveşte starea învăţământului românesc. „Dumneavoastră nu trăiţi în ţara asta? Unde trăiţi?”, a întrebat-o o femeie.

Unul dintre protestatari a întrebat-o pe Ecaterina Andonescu dacă se simte responsabilă de felul în care arată învăţământul românesc.

Protestatar: Mai există copii care mor pentru că au căzut în rahat, în Uniunea Europeană?

Ecaterina Andronescu: Dacă dumneavoastră vreţi să dialogaţi lăsaţi-mă şi pe mine să vă explic. În România, şcolile, din punctul de vedere al patrimoniului nu sunt în responsabilitatea Ministerului Educaţiei. Sunt în responsabilitatea autorităţilor locale. E foarte greu să înţeleg ce s-a întâmplat acolo de nu au făcut ce trebuiau să facă.

Protestatar: Eu v-am întrebat de starea învăţământului românesc. Sunt oameni dedicaţi care se întreabă cum a fost posibil ca un copil de 3 ani să moară în rahat. Mie mi se pare abominabil.

Ecaterina Andronescu: Sunt de acord cu dumneavoastră.

Protestatar: Ar fi trebuit să vă daţi demisia a doua zi!

Ecaterina Andronescu: Asta e părerea dumneavoastră!”, a fost dialogul dintre ministru şi unul dintre bărbaţii care au protestat, vineri, în faţa sediului PSD Sibiu.

sursa: gandul.info

Ieșiți la vot, fraților!#VăvedemSibiu

Publicată de Cristina Tamaslacaru pe Vineri, 24 mai 2019

LĂSAȚI UN MESAJ