Copil de 8 ani, târât cu mașina de mamă, care l-a abandonat pentru a-l „disciplina”

18565
Un copil de 8 ani din Codlea, județul Brașov, a ajuns la spital, vineri, după ce s-a agățat de mașina mamei sale, care a vrut să-l abandoneze într-o zonă unde locuiesc persoane de etnie romă, femeia vrând, astfel, să îl „disciplineze”. Potrivit polițiștilor, copilul a fost târât de mașină pe o distanță de câțiva metri.
Potrivit reprezentanților Poliției Brașov, femeia, în vârstă de 39 ani, a spus că accidentul în urma căruia copilul ei a fost rănit s-a produs când ea încerca să îl „disciplineze”.
„Femeia, în încercarea de a-și disciplina copilul de 8 ani, s-ar fi dus împreună cu acesta într-o zonă populată de cetățeni de etnie romă și ar fi încercat să-l lase pe minor acolo. Speriat, copilul s-ar fi prins de mânerul autoturismului mamei sale, fiind astfel târât pe asfalt aproximativ 2-3 metri”, a transmis Poliția Brașov.

1 COMENTARIU

  1. Mi se rupe sufletul sa citesc asa ceva! Monstru de mama! Luat copilul si trimis mama la reeducare.. sa faca cursuri.. Si-a traumatizat micutzul pe viata.. Toata viata lui de acum incolo va fi schimbata de trauma asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.