Amenzi pentru proprietarii de blocuri și case din Timișoara

185

Amenzile pentu fațadele degradate se taie una după alta, la Timișoara. Nu doar proprietarii de clădiri istorice sunt vizați de polițiștii locali, ci și cei care pur și simplu lasă tencuiala să cadă de pe case sau blocuri.

”În ultima lună, polițiștii locali au constatat și aplicat 25 de astfel de sancțiuni, de la începutul anului fiind aplicate un număr de 109 sancțiuni atât pentru persoane fizice, cât și juridice, conform HCL 371/2007 modificată. În astfel de situații sancțiunile sunt între 500 și 1000 lei pentru persoanele fizice și între 1500 și 2500 lei pentru persoanele juridice”, transmit polițiștii locali.

Toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora.

Cele 109 sancțiuni aplicate se adaugă celor peste 300 de procese verbale întocmite de polițiștii locali în cazul imobilelor din zona istorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.