Ambulanță care transporta un pacient izbită de un BMW! Care este starea victimelor

302

O autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Bihor care transporta un pacient cu accident vascular de la Beiuş spre Spitalul Judeţean a fost lovită de un BMW la intersecţia străzii Nufărului cu strada Ciheiului, lângă Mc Donald’s.

„Deocamdată nu ştim circumstanţele în care s-a produs accidentul. Cert e că echipajul venea cu semnalele luminoase pornite. Autospeciala are avarii grave, va fi dusă pe platformă la service”, a declarat managerul serviciului, dr. Liciniu Venter.

Potrivit directorului, asistentul şi ambulanţierul care se aflau în autospecială, alături de pacient, nu au fost răniţi. „Bolnavul a fost preluat imediat de o maşină a SMURD Bihor şi a plecat mai departe spre spital”, a mai spus Venter.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, a declarat că în accident a fost rănită încă o persoană, care a şi fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea pentru investigaţii medicale. „Cercetările poliţiştilor sunt în curs de desfăşurare la faţa locului”, a mai spus Dinu.

Persoana care a ajuns la spital este şoferiţa din BMW, o tânără în vârstă de 21 ani. „Pacienta avea un traumatism cranio-cerebral uşor. Nu a necesitat internarea”, a explicat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ