Alina Gorghiu: „PSD se va scufunda împreună cu Dragnea”

109

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu, din poziția de vicepreședinte al Senatului României, nu pierde nici o ocazie de a critica partenerii (sau adversarii?) de parlament din partea opusă. Recenta adunare a CExN a PSD de la București, ce s-a dovedit un puci cu final previzibil, este un nou prilej pentru Gorghiu de a face observații politice.

Urmările zilei de ieri: războiul civil din PSD va continua, alternativă la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar că nu există, guvernarea este și rămâne blocată, majoritatea parlamentară nu cred că mai există. Pericolul e la orizont: o criză economică și bugetară a țării.

Despre ședința propriu – zisă ce să mai spun? Am urmărit ce a scris presa. Înțeleg că au ajuns la chestiunea amnistiei și grațierii înainte să ajungă la discuția despre demisia lui Dragnea. Probabil au început cu chestiunile care li se păreau mai importante. Asta spune multe despre ceea ce este în mintea PSD.

Este de neiertat că am văzut 40 sau 50 de lideri ai PSD care au dat sprijin politic taberei despre care știu toți că va pune în pericol traseul european și euro – atlantic al țării. Au dat sprijin liderului care le-a promis continuarea luptei împotriva justiției, amnistie și grațiere, deși știu foarte bine că asta poate să scoată România din rândul țărilor civilizate. Inacceptabil !!!

Și au dat sprijin celor care poartă răspunderea politică pentru ceea ce a fost la 10 august, în condițiile în care tocmai ieri se aflase că represiunea din Piața Victoriei s-a făcut cu acte false.

Sunt foarte multe milioane de români care NU au votat PSD și pentru care nu este acceptabil ca România să fie pusă, luna viitoare, în discuția Parlamentului European pentru faptele reprobabile ale acestui partid politic.

Este adevărat că au primit voturi, dar nu au primit mandat de la electorat pentru așa ceva, nici măcar de la propriul lor electorat.

În rest rămân la o părere mai veche: PSD se va scufunda împreună cu Dragnea, au ratat acum încă o șansă de a mai schimba ceva. Până atunci, acest partid trebuie să fie izolat. Nu mai poate rămâne la guvernare și sper să nu mai gireze nimeni măcelul intern de acolo, mai ales după butaforia de ieri seară. După ce nu vor mai putea face rău țării, vor putea să își aleagă un lider dintre Dăncilă și Dragnea, că alte idei văd că nu au.
P.S. Uite cum președintele interimar al PSD Timiș a fost curajos și a votat cu “revoluția” și pierde mandatul. Pe cine pariați ca va fi uns de dictator la PSD Timiș?

LĂSAȚI UN MESAJ