Alina Gorghiu nu vrea să spună pe cine susține la conducerea PNL, dintre Bușoi și Orban

163

Senatoarea Alina Gorghiu, prezentă de ziua PNL-ului la conferinţa săptămânală a partidului liberal, a vorbit despre revolta primarilor care acum, cu puţin timp înainte de congresul liberal, s-au împărţit în două grupe, unii susţinându-l pe Ludovic Orban, iar alţii pe Cristian Buşoi.

Alina Gorghiu a făcut astfel apel către toți liberalii, spunând că este nevoie de unitate, de promovarea profesionalismului şi de recunoaşterea performanţei politice şi electorale, fiindcă cel mai important la ora actuală este viitorul partidului.

În legătură cu alegerea unuia din cei doi candidaţi, nu vrea să facă nici o declaraţie, spunând că se află în relaţii bune cu ambii, care au şi calităţi, au şi defecte.

De asemenea, cel mai important este viitorul partidului, iar după congres e necesar să fie elaborat un proiect de unificare a dreptei.

„Îi susţin pe amândoi în mod egal, nu fac parte din comitetul de susţinere a nici unuia, nici a lui Cristi Buşoi, nici a lui Ludovic Orban, îi apreciez pe amândoi, le apreciez moţiunile, mi-aş dori însă să văd care va fi numele preşedintelui partidului, îmi doresc o echipă articulată, comună, din oameni profesionişti, din oameni care au în spate performanţă electorală, iar după 17 iunie cuvântul cheie va fi unitatea Partidului Naţional Liberal”, a spus Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ