Aleşii locali ai USR PLUS şi PNL au început negocierile pentru colaborarea în administraţia locală şi judeţeană

  81

  Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat că au început negocierile pentru coagularea unei „majorităţi stabile şi puternice” în Consiliul Local şi în Consiliul Judeţean Timiş, care să susţină proiectele mari pentru comunitate.

  „Am avut, astăzi, o primă întâlnire bună pentru deschiderea negocierilor cu obiectivul de a coagula majorităţi stabile şi puternice pentru Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş şi de a stabili o bună cooperare în localităţile din judeţ. Discuţiile s-au purtat în jurul unor principii şi al proiectelor mari pentru Timişoara şi judeţ. Am hotărât că începând de luni ne vom întâlni în echipe de lucru mai mici, pe diferite domenii de interes pentru administraţia locală, pentru ca joia viitoare să avem o nouă negociere politică, pentru un program comun de guvernare locală”, a afirmat Dominic Fritz.

  El consideră că există premisele unui parteneriat pentru Timişoara şi Timiş pentru următorii patru ani, care să aibă în centru voinţa cetăţenilor exprimată la recentele alegeri locale, pentru reguli noi în administraţie şi politică, respectiv transparenţă, meritocraţie, competenţă, colaborare pentru proiectele mari ale oraşului şi judeţului.

  1 COMENTARIU

  1. Mare transparență e asta… Niciun detaliu, doar alte vorbe si promisiuni de ordin general. Cat mai ascunse de ochii lumii, de parca ar negocia strategia de extindere a NATO. Mai degraba cred că îsi impart sinecurile…

  LĂSAȚI UN MESAJ